Spillere søger hold

Søger du et hold som du kan hjælpe under Vildbjerg Cup? Så send en mail til info@vildbjerg-cup.dk med en tekst til denne side. Spillere der finder et hold via denne side, skal betale deltagergebyr på samme måde som alle øvrige spillere.2 x U12 Drenge (Årgang 2007 spiller pt. U11):
Vi har to storebrødre Patrick og Sebastian der gerne vil finde et hold. De spiller normalt for Nykøbing F. (NFC) B hold og tror de passer på et B hold eller ville kunne forstærke et C hold. De var også sidste år, lånt ud til et hold, og havde en rigtig god oplevelse ud af det, så vi håber der også er et hold der mangler et par friske drenge i år.
Kontakt Erik Sebatian far på tlf. 71771966 eller skriv leth.erik4@gmail.com.

-----

Gutt født 2009 vil veldig gjerne være med et lag (gjerne norsk) dersom noen trenger han. Kan brukes over alt på banen. Alder 9 år. Kontakt: iram@lyse.net

-----

4 drenge fra Blåbjerg Fodbold Klub årgang 2005 mangler et hold til Vildbjerg Cup. De spiller gerne med både danske og udenlandske hold (helst 11 mands hold, men 8 mands vil også være ok :-) Hvis du lige står og mangler fire friske knægte så ring til Marianne på 51228601 eller skriv på marianne@hos-dyrlaegen.dk.

-----

Vi er to pigespillere født 2002, der ønsker at spille enten 11m eller 8m til Vildbjerg Cup. Vi ønsker at spille på samme hold. Josefine er back og midtbanespiller og Anna Sofie fløj og angriber, men tager også gerne en tørn i forsvaret. Vi håber at høre fra jer. Kontakt Charlotte 26282933, hvis I kan bruge os på jeres hold.

-----

Jeg er en pige på 16 år (november 2001) som søger et hold at spille med til Vildbjerg Cup. Jeg har været til Vildbjerg cup 8 gange før, og håber på at komme afsted igen år. Jeg kan spille stort set alle pladser, undtagen målmand, midterst midt og i midterforsvaret.
Kontakt:  natkon1@yahoo.dk

​-----

Vi er 2 drenge født sep. 2003 og Dec. 2002 som normalt spiler liga 1. Vi søger  et U16 hold niveau 1 (efter sommerferien) så har det nogen interesse kontakt da Carsten Pedersen på 41860717.

​-----

2 drenge på 9 år søger hold (U10 efter sommerferien), helst et dansk hold. Spiller U 9 (B) til dagligt og har spillet siden de var  3 år. Kan spille over alt på banen.  Ring gerne på 61786389.

​-----

Vores søn Sebastian Wilhelmsen 300805 søger hold. Han spiller pt. I Karlslunde uge 13 og er målmand. Han står nu på A niveau, men tidligere C niveau (så b- er nok helt perfekt). Han vil meget gerne være med et hold der kan bruge ham.
Anette Wilhelmsen - anettewilhelmsen78@gmail.com

Spillere søger hold / hold søger spillere

Mangler du en spiller til dit hold eller er du spiller og ønsker at spille for et hold til Vildbjerg Cup? Så se her...

Læs mere

Stor interesse for jubilæumsturneringen!

Der er allerede nu stor interesse for at deltage i Vildbjerg Cups 40 års jubilæumsturnering.

Læs mere

Indbydelse 2018

Læs den officielle indbydelse til Vildbjerg Cup 2018 her

Læs mere