Camping

Til klubber der ønsker at leje større fællestelte, tilbydes dette i samarbejde med Midtjysk Festudlejning. Husk at bestille en plads til teltet! Under Bestilling af campingplads vælges Klubtelt / Fællestelt og herefter angives længden på teltet i meter.
 

Vi har i mange år med stor succes tilbudt overnatning på vores campingplads i forbindelse med Vildbjerg Cup. I 2019 benyttede ca. 10.000 personer sig af denne mulighed. Det var både fodboldhold, som valgte overnatning under hyggelige og afslappende campingforhold, og det var forældre, som valgte at følge deres børn til Vildbjerg Cup. Disse forældre har muligheden for at følge deres børn på tæt hold under årets store fodboldoplevelse samt opleve den særlige stemning, der hersker på vore campingpladser. Alle bliver placeret klubvis, da vi er overbeviste om at det er en vigtig del af social klubtur.

 

Priser

Prisen for en campingplads med overnatning i 3-4 nætter (onsdag-søndag eller torsdag-søndag) inkl. el og toilet- og badefaciliteter, fri benyttelse af svømmehal med spa og vandland og øvrige fritidsaktiviteter er i 2021:
Campingvogn eller telt:  995 DKK
Store klub-/fællestelte (max. 6x6 meter):  600 DKK
Store klub-/fællestelte (max. 12x6 meter):  1.200 DKK
Store klub-/fællestelte (max. 18x6 meter):  1.800 DKK

 

VIGTIGT!

Der vil være opstillet bade- og toiletvogne på pladserne og derudover kan toiletter og baderum i Vildbjerg Sports- & Kulturcenter og svømmehal benyttes.

Der er ikke køkkenfaciliteter på campingpladsen, så man skal selv medbringe grill osv., hvis man ønsker at lave mad.

Der er el-tilførsel til de enkelte pladser. Husk at medbringe mindst 25 meter kabel med CEE-stik tilslutning. Husk at vores campingpladser er midlertidig camping - kun opstillet til Vildbjerg Cups gæster. Derfor kan vi ikke tilbyde at campisterne benytter El-opvarmning af fortelte og fællestelte. I campingvogne med indbygget gulvvarme må dette ikke benyttes. Forbruget ved disse installationer bevirker at vores elforsyning risikerer at blive overbelastet og du og dine naboer må undvære al strøm i kortere eller længere perioder. Husk at tage hensyn til hinanden.​

 
Alle vore campister skal overholde de regler som er opstillet af brandmyndighederne og de regler som er angivet i vore ordensreglement.
Campingpladserne er ændret i år, således at der er mulighed for at have én bil parkeret ved campingenheden. Bilen skal placeres ved siden af vognen – mellem campingvognene. Husk at der altid skal være 3 meter mellem vognene – på alle sider. Bilen kan parkeres i dette fri areal, men brandveje og strømforsynings gader skal altid holdes fri.
 
Fra de yderste campingpladser i Vildbjerg (områderne ved Merrildvej, Pugdalvej og Østergade), samt Timring, Nøvling og Sinding, vil der være faste busafgange min. hvert 15. minut.
 
 

CAMPINGPLADSEN ÅBNER ONSDAG D. 28. JULI 2021 KL. 12:00.


 
Spørgsmål omkring Vildbjerg Cup camping kan rettes til campingchef Michael Guldin på tlf. 2326 9498 (nummeret er aktivt fra fredag d. 24. juli-mandag d. 3. august) eller til Vildbjerg Cups sekretariat på tlf. 9713 3820. Fra d. 27. juli.-2. august skal alle henvendelser dog ske til campinginformationen på tlf. 4241 3438.


Tilmelding

Tilmelding foretages ved at klikke på Bestilling af campingplads i menuen til venstre. HUSK at sidste frist for tilmelding og betaling af campingplads er d. 15. juni 2021. Betaling foregår online samtidig med tilmeldingen.


Spørgsmål kan altid rettes til campingchef Michael Guldin på michael@vildbjerg-cup.dk eller Jørgen Trankjær hos Vildbjerg Cup‘s sekretariat på tlf. 9713 3820 / info@vildbjerg-cup.dk.

camping2.jpg camping1.jpg

Vildbjerg Cup 2021 aflyses

Vi må desværre aflyse Vildbjerg Cup 2021.

Læs mere