Fritidsaktiviteter

Fodbolden er naturligvis i højsædet, men der er talrige andre muligheder for deltagerne og gæsterne for øvrige aktiviteter:


Diskotek

Fredag og lørdag aften arrangeres der et kæmpe "Open Air" diskotek bag Stadionhallen. Der er fuld tryk på lyd og lys og skumkanonerne er på overarbejde!


Hop & Rul legeland

Ved teltet på bane 7 er der fredag og lørdag opstillet et stort Hop & Rul legeland med bl.a. hoppeborge, human bordfodbold, super jumper og meget mere. Her kan de helt små også hygge sig i mange timer!

 

Svømmehal/badeland

Ved Vildbjerg Sports-& Kulturcenter ligger svømmehallen med spa og vandrutchebane. Alle hold får mulighed for at komme i svømmehallen i løbet af Vildbjerg Cup. Tilmelding foregår ved svømmehallens indgang ved Stadion.


Tennis

Vildbjerg Tennisklub stiller deres tennisbaner til rådighed under Vildbjerg Cup. Tennisketchere og bolde kan evt. lejes på Informationskontoret i Stadionhallen.


Andet

I Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er der mulighed for WIFI-opkobling, pool, bordtennis, airhockey m.m.
Vi tilbyder også gratis WIFI-opkobling ved grillteltet foran Stadionhallen, ved grillteltet på bane 7 og ved Campinginformationen på Sports Allé.


Bemærk:
Alle ovenstående aktiviteter er inkluderet i deltager- og campinggebyret.


Udflugter

Vildbjerg ligger i Jyllands hjerte, og der er utallige muligheder for selv at arrangere udflugter i den tid, der måtte blive til overs.

Der er f.eks. kort afstand til Herning, golfbaner, Legoland eller f.eks. en tur til Vesterhavet.

svoemmehal.jpg diskotek.jpg hopogrul.jpg

Ny hjemmeside

Hjemmesiden forventes lanceret i midten af februar

Læs mere