Fritidsaktiviteter

Fodbolden er naturligvis i højsædet, men der er talrige andre muligheder for deltagerne og gæsterne for øvrige aktiviteter:


Diskotek

Fredag og lørdag aften arrangeres der et kæmpe "Open Air" diskotek bag Stadionhallen. Der er fuld tryk på lyd og lys og skumkanonerne er på overarbejde!


Hop & Rul legeland

Ved teltet på bane 7 er der fredag og lørdag opstillet et stort Hop & Rul legeland med bl.a. hoppeborge, human bordfodbold, super jumper og meget mere. Her kan de helt små også hygge sig i mange timer!


Tennis

Vildbjerg Tennisklub stiller deres tennisbaner til rådighed under Vildbjerg Cup. Tennisketchere og bolde kan evt. lejes på Informationskontoret i Stadionhallen.


Andet

I Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er der mulighed for WIFI-opkobling, pool, bordtennis, airhockey m.m.
Vi tilbyder også gratis WIFI-opkobling ved grillteltet foran Stadionhallen, ved grillteltet på bane 7 og ved Campinginformationen på Sports Allé.


Bemærk:
Alle ovenstående aktiviteter er inkluderet i deltager- og campinggebyret.


Udflugter

Vildbjerg ligger i Jyllands hjerte, og der er utallige muligheder for selv at arrangere udflugter i den tid, der måtte blive til overs.

Trehøje Turistbureau har også til huse i Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, og her kan indhentes mange oplysninger og turforslag til f.eks. golfbaner, Legoland, Jyllands Mini Zoo eller f.eks. en tur til Vesterhavet.

For nærmere oplysninger, ring til 9627 0708.

svoemmehal.jpg diskotek.jpg hopogrul.jpg

Vigtigt vedr. kampprogram!

Der er lavet flere ændringer i kampprogrammet!

Læs mere

Svømmehallen

Svømmehallen er åben igen i år, efter renovering i 2018.

Læs mere

Holdkort

Du kan nu hente holdkort og udfylde det hjemmefra.

Læs mere