Fritidsaktiviteter

Fodbolden er naturligvis i højsædet, men der er talrige andre muligheder for deltagerne og gæsterne for øvrige aktiviteter:


Diskotek

Fredag og lørdag aften arrangeres der et kæmpe "Open Air" diskotek bag Stadionhallen. Der er fuld tryk på lyd og lys og skumkanonerne er på overarbejde!


Hop & Rul legeland

Ved teltet på bane 7 er der fredag og lørdag opstillet et stort Hop & Rul legeland med bl.a. hoppeborge, human bordfodbold, super jumper og meget mere. Her kan de helt små også hygge sig i mange timer!

 

Svømmehal/badeland

Ved Vildbjerg Sports-& Kulturcenter ligger svømmehallen med spa og vandrutchebane. Alle hold får mulighed for at komme i svømmehallen i løbet af Vildbjerg Cup. Tilmelding foregår ved svømmehallens indgang ved Stadion.


Tennis

Vildbjerg Tennisklub stiller deres tennisbaner til rådighed under Vildbjerg Cup. Tennisketchere og bolde kan evt. lejes på Informationskontoret i Stadionhallen.


Andet

I Vildbjerg Sports- & Kulturcenter er der mulighed for WIFI-opkobling, pool, bordtennis, airhockey m.m.
Vi tilbyder også gratis WIFI-opkobling ved grillteltet foran Stadionhallen, ved grillteltet på bane 7 og ved Campinginformationen på Sports Allé.


Bemærk:
Alle ovenstående aktiviteter er inkluderet i deltager- og campinggebyret.


Udflugter

Vildbjerg ligger i Jyllands hjerte, og der er utallige muligheder for selv at arrangere udflugter i den tid, der måtte blive til overs.

Der er f.eks. kort afstand til Herning, golfbaner, Legoland eller f.eks. en tur til Vesterhavet.

svoemmehal.jpg diskotek.jpg hopogrul.jpg

Vildbjerg Cup 2021 aflyses

Vi må desværre aflyse Vildbjerg Cup 2021.

Læs mere