Vildbjerg Cup 2020 er aflyst

07-04-2020
Vi må desværre meddele, at Vildbjerg Cup 2020 er aflyst. Det sker på baggrund i Statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, der gør at større arrangementer fortsat ikke er tilladt til og med august.

Vi frygtede at det ville ske, men har stor respekt for beslutningen. Risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, og det hensyn er ubetinget det vigtigste. Vi må ikke sætte vores gæsters og de over 1.000 frivilliges sundhed og sikkerhed på spil.

Der er dog ingen tvivl om at det får store økonomiske konsekvenser for Vildbjerg Cup, samarbejdspartnere, leverandører, de erhvervsdrivende i Vildbjerg og omegn m.m. Vildbjerg Cup er en velgørende forening, hvor overskuddet udloddes til Vildbjerg SF, samt til de foreninger der stiller med frivillig arbejdskraft, der gør det muligt at gennemføre et fodboldstævne af Vildbjerg Cups størrelse. Konsekvenserne kan lige nu virke uoverskuelige, men vi kan dog allerede nu godt love at vi vender stærkt tilbage næste år og håber at se jer alle til Vildbjerg Cup 2021.

Har I allerede indbetalt hold- og deltagergebyrer eller betalt for campingpladser, vil beløbet blive tilbagebetalt senest d. 24. april.

Pas godt på jer selv derude. Vi ses næste år! :-)