Vildbjerg Cup 2021 aflyses

04-05-2021

Den overskrift havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi skulle skrive efter sidste års aflysning. Vi havde set frem til uge 30 med masser af fodbold, familiehygge og socialt samvær. Men vi tager naturligvis myndighedernes restriktioner og påbud ift. større arrangementer alvorligt, og må med blødende hjerte derfor aflyse årets Vildbjerg Cup.

Et stævne som vores er bl.a. baseret på overnatning, indendørs bespisning og bustransport for mange tusinde deltagere. Dette, sammen med kravet om et max. deltagerantal samt opdeling i sektioner, gør det ikke muligt at afvikle et fodboldstævne af Vildbjerg Cups størrelse. Selv ved f.eks. en halvering af det normale deltagerantal, ville vi ikke kunne gennemføre.

Vi begynder derfor allerede nu at se frem mod 2022, hvor vi vil vende tilbage med et brag af en fodboldfest. Det kan formentlig forventes, at der til den tid stadig vil være nogle krav og restriktioner ift. store arrangementer. Vi vil derfor gå i dialog med de relevante myndigheder og forbund, for at se på hvordan kravene kan tilpasses et fodboldstævne for børn og unge.

Vi ses i 2022, hvor Vildbjerg Cup afvikles i uge 30 fra d. 28. – 31. juli!


Med sportslige hilsner

Vildbjerg Cup