Camping

Oplev den unikke stemning!

Den unikke stemning på campingpladserne er noget af det der er med til at gøre Vildbjerg Cup til noget helt specielt. Normalt er der ca. 9-10.000 personer der vælger denne indkvarteringsform. Det er både fodboldhold som ønsker overnatning under hyggelige og afslappende forhold, samt forældre, bedsteforældre, søskende osv., som ønsker 4-5 hyggelige dage med familien og socialt samvær med andre personer fra samme hold og klub. 

Vi fordeler selvfølgelig pladserne klubvis, da vi er overbeviste om at det er en meget vigtig del af en klubtur, som er med til styrke de sociale relationer både på og på tværs af holdene.

Vildbjerg Cup camping 2
Vildbjerg Cup campingplads

Information om campingpladserne

Der vil være opstillet bade- og toiletvogne på pladserne og derudover kan toiletter og baderum i Vildbjerg Sports- & Kulturcenter og svømmehal benyttes.

Der er ikke køkkenfaciliteter på campingpladsen, så man skal selv medbringe grill osv., hvis man ønsker at lave mad.

Der er el-tilførsel til de enkelte pladser. Husk at medbringe mindst 25 meter kabel med CEE-stik tilslutning. Husk at vores campingpladser er etableret som midlertidig camping – kun opstillet til Vildbjerg Cups gæster. Derfor kan vi ikke tilbyde at campisterne benytter el-opvarmning af fortelte og fællestelte. I campingvogne med indbygget gulvvarme må dette ikke benyttes. Forbruget ved disse installationer bevirker at vores elforsyning risikerer at blive overbelastet og du og dine naboer må undvære al strøm i kortere eller længere perioder. Husk at tage hensyn til hinanden.

Der må parkeres én bil ved hver campingplads. Bilen skal placeres ved siden af vognen – mellem campingvognene. Husk at der altid skal være 3 meter mellem vognene – på alle sider. Bilen kan derfor parkeres i dette friareal, men brandveje og strømforsyningsgader skal altid holdes fri. Har man mere end en bil med, henvises til de forskellige parkeringspladser i området. 

Fra de yderste campingpladser i Vildbjerg (områderne ved Merrildvej, Pugdalvej og Østergade), samt campingpladserne i Timring, Nøvling og Sinding, vil der være faste busafgange ca. hvert 15. minut.

Priser (onsdag/torsdag-søndag)

Plads til campingvogn eller alm. telt
995 DKK
Plads til klubtelt/fællestelt, max. 6x6 meter
700 DKK
Plads til klubtelt/fællestelt, max. 12x6 meter
1.400 DKK
Plads til klubtelt/fællestelt, max. 18x6 meter
2.100 DKK

Spørgsmål?

Spørgsmål omkring Vildbjerg Cup Camping kan rettes til sekretariatet på info@vildbjerg-cup.dk eller 9713 3820.  

Fra d. 27. juli – 4. august skal alle henvendelser ske til Vildbjerg Cups Campinginformation på mobil 4241 3438 (svarer ikke på SMS).