Velkommen!

Vildbjerg Cup 2024

Fodboldglade drenge og piger fra danske og udenlandske klubber indbydes for 44. gang til at deltage i Danmarks vel nok mest traditionsrige fodboldstævne og samtidig et af Europas største fodboldturneringer for ungdom.

Vildbjerg Cup er en oplagt optakt til den nye sæson. Vi udbyder i 2024 hele 47 forskellige spillerækker og har niveauopdeling i aldersgrupperne for at sikre fair og jævnbyrdige kampe. Vildbjerg Cup giver dermed også mulighed for at alle klubbens ungdomsfodboldspillere kan deltage i stævnet. Der spilles på 44 fremragende græsbaner beliggende omkring Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, som udgør den unikke ramme til afvikling af de ca. 2.000 fodboldkampe fordelt på fire dage

Vildbjerg Cup Norsk hold med medaljer

Indkvartering og bespisning

De mange fodboldspillere indkvarteres i omkringliggende skoler og haller eller bor i campingvogne og telte på campingpladserne. Campingpladserne har udviklet sig til først og fremmest at give klubberne en enestående mulighed for – med udgangspunkt i interessen for fodbold – også at dyrke det sociale samvær mellem spillere, ledere, forældre og søskende. Der kører gratis busser i pendulfart mellem indkvarteringsstederne, de yderste campingarealer og stævneområdet.

Bespisning foregår i Vildbjerg Stadionhal og den veltilberedte mad leveres af Vildbjerg Sports- og Kulturcenter og Hotel Vildbjerg.

Masser af fodbold og aktiviteter!

Alle dage får vi besøg af Hummel, Sport 24 og Carlsberg Sport, som tilbyder forskellige konkurrencer og events på eventpladsen og rundt på banerne. Technica Football byder på sjove fodboldtekniske udfordringer på Technica Arena og fredag og lørdag arrangerer vi Hop & Rul legeland for de mindste samt gratis open-air diskotek bag Stadionhallen. Lørdag aften sluttes af med et kæmpe festfyrværkeri.

Ved ankomst får hver deltager udleveret en unik Hummel Vildbjerg Cup fodboldtrøje og præmiemodtagerne i såvel A-slutspillet som Nordomatic Cup kan se frem til meget flotte præmier. Alt i alt har deltagertrøjerne og præmierne en værdi af ca. 3.000.000 kr.!

Vi håber rigtig mange klubber vil give deres ungdomsspillere en oplevelse ud over det sædvanlige og tilmelde sig Vildbjerg Cup 2024. Vi glæder os i hvert fald til at byde alle hjerteligt velkommen til fire festlige og fornøjelige fodbolddage!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Vildbjerg Cup

Vildbjerg Cup Brasilien